TIPS VOOR LANG PARKEREN OP EEN LUCHTHAVEN

Het voorbereiden van een langere reis kan al stressvol genoeg zijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over parkeren. De volgende keer dat u een vlucht heeft vanaf de Newark Liberty International Airport (EWR), volgt u deze tips om het parkeren op de luchthaven op lange termijn gemakkelijk te maken.

Zoek naar parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven. Hoewel de luchthaven meestal parkeergelegenheid biedt, kunt u waarschijnlijk betere deals vinden op kavels in de buurt van de luchthaven.

 Controleer op transport. Als u kiest voor een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven, zorg er dan voor dat deze een pendeldienst biedt die u van en naar de luchthaven brengt. En hoe dichter de kavel bij de luchthaven ligt, hoe beter, omdat u minder lang hoeft te wachten.

Laat geen waardevolle spullen achter. Voordat u naar de luchthaven gaat, moet u altijd een laatste keer vegen om er zeker van te zijn dat er niets waardevols in uw auto zit.

Weg met al het afval. Laat je niet verleiden om die to-go-kop koffie en ontbijt sandwichverpakking in je console te laten terwijl je weg bent. Als je terugkomt, heb je misschien een aantal ernstige geuren om mee om te gaan.

Onthoud waar u parkeert. Ga ook informatie over lang parkeren bij Schiphol opzoeken. Niets is erger dan na een lange vlucht terug te komen en uw auto niet te kunnen lokaliseren. Parkeren in Amsterdam oost biedt bijvoorbeeld een gratis app waar u uw spotnummer voor later kunt opslaan.

Related Posts