Winkelen in een fysieke winkel, is dat nu echt een slim idee? Of kun je beter beginnen met online producten vergelijken?

Het vergelijken van winkelen in de fysieke winkels hoeft niet te betekenen dat je van de ene naar de andere winkel moet rijden en weer terug. Meestal kunt u dezelfde tips en trucs toepassen bij het winkelen in de winkel als bij het doen van online aankopen.

  • Ja, het loont zelfs om online beoordelingen te lezen voor producten die u van plan bent te kopen in de winkel, en u zult de waarde en kwaliteit van het artikel in gedachten willen houden, ongeacht of u online of in een fysieke winkel winkel winkelt.

Prijzen in de winkel vergelijken

Gebruik maken van hulpmiddelen om de online- en offline-wereld te combineren. Met veel fysieke winkels die nu robuuste websites aanbieden met de mogelijkheid om te controleren of een artikel op voorraad is op uw dichtstbijzijnde locatie, kunt u zelfs gebruik maken van online tools om de prijs te bepalen terwijl u in het midden van een winkel staat. Apps zoals ShopSavvy stellen u in staat om barcodes te scannen in een winkel, en de app toont u de prijzen voor het artikel in zowel de winkel als de online retailer, waardoor het snel en eenvoudig is om te zoeken naar een betere koop (of te bevestigen dat u al een goede deal krijgt).

  • BuyVia werkt op dezelfde manier, zodat u barcodes of QR-codes kunt scannen en u de beste prijzen van retailers zoals Amazon, Target en Best Buy kunt zien. Oberlo somt 25 van dergelijke prijsvergelijkingsopties op, en PC Mag bespreekt een paar van de beste shopping-apps in dit bericht. We zullen deze en andere tools hieronder in meer detail bespreken.

Profiteer van Prijsvergelijkingsbeleid

Sommige winkeliers hebben zelfs een prijsaanpassingsbeleid, wat betekent dat ze de prijs van een concurrent zullen evenaren als u het bewijs levert dat het identieke artikel tegen een lagere prijs wordt verkocht.

  1. Vaak wordt dit eenvoudig gedaan door de winkelier een kopie van de advertentie van een concurrent, een circulaire of zelfs een afdruk van de productlijstpagina van de website van de concurrent te laten zien. Beperk u ook niet tot de big-box winkels.
  2. Buiten de gebaande paden kunnen winkeliers en speciaalzaken betere prijzen bieden voor sommige artikelen.

Related Posts